Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarvergadering 2018 op 25 febr. 2019.

dsc02529jpg

.

Op 25 februari 2019 hebben we de jaarvergadering van 2018 gehouden.
De vergadering werd door 43 medewerkers bezocht. We konden weer enkele medewerkers in het zonnetje zetten!

Er werden 2 zilveren speldjes uitgereikt.
Annemieke van Eijk en John Donks zijn 10 jaar vrijwilliger en ontvingen een zilveren speldje. Ook Peter Martens zou 10 jaar vrijwilliger zijn, maar hij is helaas vorig jaar overleden. We hebben een bloemetje bij zijn vrouw gebracht.

Ria Hamelink en Gerda Knol zijn 30 jaar vrijwilliger en Jeanne Kik 20 jaar.

De evenementencommissie nam afscheid van Ria Hamelink en Corrie Verlinde. Zij worden hartelijk bedankt voor het vele werk!  Gelukkig blijven ze wel vrijwilliger.

Echt afscheid namen we van Gerda Knol, Catrien Jansen van Rosendaal,  Franka Zegers en Anneke Kirkenir. Ook zij worden hartelijk bedankt. Allen ontvingen bloemen.

Addy Molewijk is bereid gevonden om de evenementencommissie te gaan versterken en in het bestuur komt Jannie de Zwarte erbij.
Hier zijn we heel blij mee!

Na afloop van de vergadering bleef iedereen nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ella Toorenaar, secretaris. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?