Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering

Zonnebloem afdelingsnieuws

18 december 2015 van 13:00 - 17:30 uur

Wij willen onze kerstviering graag met u allen beleven.

Dit jaar zal dat zijn op vrijdag 18 december. Ook in zaal Havanna in wijkcentrum Heijhoef. Deze middag hebben we een geweldige zanger voor u in petto. Die ons deze middag komt vermaken met zijn uitgebreide repertoire. Zijn naam is Tim Remie .

Deze middag gaan we ook weer lotjes verkopen om onze kas te spekken. We hebben mooie prijzen en vragen € 1,00 per lotje en u krijgt 6 loten voor € 5,00. De middag zelf kost € 3,00 waarbij alle drankjes en hapjes inbegrepen zijn die we ronddelen.

De zaal gaat open om 13.00 uur we eindigen deze middag omstreeks 17.30 uur. Graag willen we weten of u naar deze middag komt en ook voor de Sinterklaasmiddag.

Dan weten wij wat we moeten inslaan aan lekkernijen.U kunt bellen of mailen naar Christine.Tel. 013-5700216 of christine.fennema@ home.nl

Met zonnige groet, vrijwilligers Zonnebloem Reeshof.

Gerard Leijten

013-5712050
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals