Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

SINTERKLAAS

Zonnebloem afdelingsnieuws

18 oktober t/m 26 oktober 2016

Binnenkort komt Sinterklaas weer naar ons land en PLUS LUTZ gaat.....

Binnenkort komt Sinterklaas weer naar ons land en PLUS LUTZ gaat een gezellige Sinterklaasshow organiseren op zondag 20 november aanstaande van 14.15 tot 15.00 uur. Graag wil ik jou vereniging/club in de gelegenheid stellen om hiervoor entreekaarten kosteloos aan te vragen. Er kunnen maximaal 20 kaarten worden aangevraagd. Het is de bedoeling dat een kind sámen met één ouder/verzorger deze show bezoekt. 

Je zou de entreekaarten intern kunnen verloten, via een prijsvraag of gewoonweg uit kunnen delen aan jullie leden. Zou mooi zijn als jullie hiervoor een stukje PR zouden maken op de website, facebook en/of programmaboekje bijvoorbeeld.

Entreekaarten voor deze Sinterklaas show zijn normaal 1,50 euro per stuk.

Deze entreekaarten zijn op een nader te bepalen tijdstip ook te koop bij de servicebalie. Info volgt spoedig m.b.t. de verkoop. 50% van de entreegelden gaat naar het St. Nicolaas comité Tilburg. Ieder kind ontvangt na de show een gratis snoepzak. Bij veel animo zal er zelfs een tweede show (van 15.30 tot 16.15 uur) worden gehouden.

Reageer via de mail vóór 26 oktober om aan te geven hoeveel kaarten jullie wensen te ontvangen. Graag reactie met naam, naam vereniging en het aantal. Op een nader te bepalen tijdstip kunnen deze kaarten worden opgehaald bij de servicebalie.

Hoor graag van je

Met vriendelijke groeten,

PLUS LUTZ

Gerard Leijten

013-5712050
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals