Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas bij de Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

27 oktober t/m 25 november 2016

Het is weer bijna zover.....

Het jaar loopt op zijn eind en de feestdagen komen in zicht.

Vrijdag 25 november willen we samen met u ons jaarlijkse Sinterklaasfeest gaan vieren. Het is de bedoeling dat u zoals altijd weer een cadeautje van rond € 1,50 meebrengt. Waar we dan weer iets leuks mee gaan doen en u krijgt weer een ander cadeautje terug.

De kosten voor deze middag zijn weer als vanouds € 3,50, waar u verder koffie/thee, drankje en hapjes voor krijgt.

De zaal is open vanaf 13.00 uur en we sluiten de middag af rond 16.30 uur.

____________________________________________________________

Deze middag is er ook weer de mogelijkheid aan het wijkdiner deel te nemen voor € 6,90 p.p. voor een drie gangen diner en in december in kerstsfeer natuurlijk.

Om te weten op hoeveel gasten we mogen rekenen kunt u zich bij Christine opgeven voor allebei de middagen en ook voor het wijkdiner als u daaraan wilt deelnemen.

Tel.: 013-5700216 of per mail: christine.fennema@ home.nl

Graag tot dan, zoals altijd in zaal Havanna in het wijkcentrum Heijhoef.

Gerard Leijten

013-5712050
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals