Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo middag ( vrijdag 27 januari 2017 )

Zonnebloem afdelingsnieuws

31 december 2016 t/m 27 januari 2017

Bingo...

We gaan weer met een nieuw Zonnebloem jaar van start, dit jaar bestaat onze afdeling Zonnebloem Reeshof 25 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren. En zoals u van ons gewend bent starten we het jaar met een bingo middag.

En wel op vrijdag 27 januari. De zaal is open vanaf 13.00 uur en eindigen rond 16.15 uur.

De prijs is weer € 3,50 per kaart. En ook dit jaar is het eerste kopje koffie of thee weer gratis.

We zullen dit jaar op het laatst van de middag een extra bingoronde draaien

voor € 1,00 extra. Dit omdat we een 25 jarig jubileum hebben en we extra inkomsten moeten vergaren. Ook houden we een paar keer een loterij dit jaar, u hoort nog wel wanneer deze plaats vindt.

 

Gerard Leijten

013-5712050
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals