Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afdeling Tubbergen huldigt 3 jubilarissen

Zonnebloem afdeling

Tijdens de ledenvergadering van 10 februari 2015 zijn drie vrijwilligers gehuldigd voor hun 25-jarige inzet voor onze afdeling. Het drietal, te weten Annie Kamphuis, Suze Pragt en Annelies Holleman, werd toegesproken door Rob Kortenhorst, bestuurslid activiteiten van de Zonnebloem afdeling Overijssel.

Rob Kortenhorst noemde in zijn toespraak dat de Zonnebloem draait op vrijwilligers. Zonder hen kan de zonnebloem niet bestaan. De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en zorgt voor ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen met fysieke beperkingen door ziekte of handicap.

Hij bedankte de jubilarissen voor hun 25 jaren lange belangeloze inzet. Zij werden onderscheiden met  een erepenning met bijbehorende oorkonde. De gouden speld werd opgespeld door Brigitte Olthof-Hollink, plaatsvervangend voorzitter van de afdeling. Zij bedankte de jubilarissen voor hun tomeloze inzet voor de afdeling en noemde deze dames echte kanjers. De hele afdeling is super trots op hen. In de afgelopen 25 jaar hebben zij zich bij vele activiteiten ingezet, door het bezoeken van gasten, het bezorgen van bloemetjes bij zieke mensen, het verzorgen van o.a. de kerstmiddag en elke dinsdagmiddag actief meedoen bij de Welfare.

De jubilarissen kregen een prachtig boeket bloemen en werden gefeliciteerd door de aanwezige familie leden en door alle vrijwilligers van de afdeling.

Na de huldiging werd nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?