Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstmiddag 16 december 2014

Zonnebloem afdeling

Op 16 december stond onze kerstviering op het programma. Deze werd gehouden in de aula van de Canisius scholengemeenschap in Tubbergen. 's morgens was de aula in kerstsfeer gebracht door een aantal vrijwilligers terwijl andere vrijwilligers de hapjes verzorgden. Evenals vorig jaar werden de gasten met de klanken van de midwinterhoorn van Bennie Paus verwelkomt.

Nadat de koffie met gebak dat geserveerd werd door de vrijwilligers en leerlingen van Canisius, werd de middag geopend door de voorzitter, Anneke Regeling. Zij heette alle gasten en genodigden hartelijk welkom.

Dit jaar werd de kerstmiddag muziekaal ondersteund door "Het Koortje" uit Albergen. De sfeer was uitstekend en een aantal kerstliedjes werd dan ook uit volle borst meegezongen. Anneke Regeling en Brigitte Olthof lazen om beurten het kerstverhaal voor, waar met grote aandacht naar werd geluisterd. De vrijwilligers van de Zonnebloem Tubbergen en een aantal leerlingen van Canisius hebben er vervolgens voor gezorgd dat alle aanwezigen niets te kort kwamen, aan hapjes en drankjes.

Pastor Heuven gaf de aanwezigen nog een kerstgedachte mee, terwijl burgemeester Steegers aan het eind van de middag ook nog een kerstboodschap sprak.

Na de koffie met een broodje croquet gingen de circa 160 aanwezigen met een goed kerstgevoel weer naar huis, en begonnen de vrijwilligers met hulp van de conciƫrges aan het weer inrichten van de aula voor de leerlingen.

Bij deze worden de leerlingen van Canisius en de vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan weer een onvergetelijke kerstmiddag.

Klik op onderstaande link voor de foto's van de kerstmiddag.

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?