Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmiddag 16 december 2014

Zonnebloem afdeling

Op 16 december stond onze kerstviering op het programma. Deze werd gehouden in de aula van de Canisius scholengemeenschap in Tubbergen. 's morgens was de aula in kerstsfeer gebracht door een aantal vrijwilligers terwijl andere vrijwilligers de hapjes verzorgden. Evenals vorig jaar werden de gasten met de klanken van de midwinterhoorn van Bennie Paus verwelkomt.

Nadat de koffie met gebak dat geserveerd werd door de vrijwilligers en leerlingen van Canisius, werd de middag geopend door de voorzitter, Anneke Regeling. Zij heette alle gasten en genodigden hartelijk welkom.

Dit jaar werd de kerstmiddag muziekaal ondersteund door "Het Koortje" uit Albergen. De sfeer was uitstekend en een aantal kerstliedjes werd dan ook uit volle borst meegezongen. Anneke Regeling en Brigitte Olthof lazen om beurten het kerstverhaal voor, waar met grote aandacht naar werd geluisterd. De vrijwilligers van de Zonnebloem Tubbergen en een aantal leerlingen van Canisius hebben er vervolgens voor gezorgd dat alle aanwezigen niets te kort kwamen, aan hapjes en drankjes.

Pastor Heuven gaf de aanwezigen nog een kerstgedachte mee, terwijl burgemeester Steegers aan het eind van de middag ook nog een kerstboodschap sprak.

Na de koffie met een broodje croquet gingen de circa 160 aanwezigen met een goed kerstgevoel weer naar huis, en begonnen de vrijwilligers met hulp van de conciƫrges aan het weer inrichten van de aula voor de leerlingen.

Bij deze worden de leerlingen van Canisius en de vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan weer een onvergetelijke kerstmiddag.

Klik op onderstaande link voor de foto's van de kerstmiddag.

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?