Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem vakantie Hoogeloon

Zonnebloem afdeling

Maandag 8 juni van de Vakantieweek met de Zonnebloem

We vertrekken op 8 juni met 14 gasten en 14 vrijwilligers naar Hoogeloon in Brabant.

Om half negen zijn we op de parkeerplaats van de woonboulevard in Almelo. De gasten druppelen langzaam binnen met familie om ze uit te zwaaien. We hebben er allemaal zin in maar vinden het ook best spannend. Om 09.00 uur vertrekken we met de zon die hoog aan de hemel staat . Het eerste stuk is iedereen nog rustig en kijkt naar buiten. Het gevoel van vakantie begint te komen als Marijke en Anneke met snoepjes rond gaan. De gasten en vrijwilligers babbelen met elkaar en zo beginnen we in de stemming te komen. De reis gaat goed en ook snel, tegen half twaalf zijn we op de plaats van bestemming.

Het is een prachtig huis en we beginnen met koffie want daar heeft iedereen zin in.

De koffers gaan naar de kamers en de tafel kan gedekt worden voor de lunch.

De zorggroep krijgt informatie over de gasten en de naamkaartjes worden uitgedeeld. Wil en Anneke hebben nachtdienst vannacht en krijgen de papieren mee van Josephine.

We eten met elkaar en zitten dan even heerlijk in de zon. Tegen drie uur wandelen er wat gasten met vrijwilligers door het park en zitten een tijdje aan het water waar prachtige lelies bloeien.

Het is er stil en we praten met elkaar over de dingen die ons bezig houden.

Fijn dat mensen een luisterend oor vinden bij de vrijwilligers dat is ook wat deze week zo bijzonder maakt.

Bij terugkomst drinken we iets een wijntje, biertje of wat men maar wil. De groepsfoto wordt gemaakt en ook de foto van elke gast met de vrijwilliger.

Deze kunnen dan afgedrukt worden voor de laatste dag.

Dan eten we ons diner van de maandag en krijgen de mensen allemaal een mooie menu kaart. Marijke sluit de maaltijd af met een mooi gedicht.

Mensen rusten even en om half negen gaan we beter kennismaken met elkaar. Het is een gezellige avond en tegen tien uur gaan de eerste gasten al onder de wol.

De eerste dag zit erop en het vakantiegevoel is er.  

 

Klik op onderstaande link voor meer foto's

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?