Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem vakantie Hoogeloon

Zonnebloem afdeling

Donderdag 11 juni van de vakantieweek met de Zonnebloem

De dag begon goed. Iedereen om acht uur uit bed en naar het ontbijt. Maar helaas Marijke was vergeten aan ons door te geven dat de Brunch om tien uur zou zijn.

Er zat niets anders op dan te wachten. Dit werd wel beloond want er kwam heelveel extra lekkers op tafel. We kregen als vooraf een heerlijk warm pasteitje en daarna was er vers fruit, yoghurt, broodjes en nog veel meer. We zitten lekker lang aan tafel en praten gezellig met elkaar. De mensen voelen de rust in de morgen goed en dat is fijn. De dagen zijn best druk en als we dan rustig beginnen is dat goed.

Na het ontbijt kan iedereen weer doen wat hij maar wil, enkele doen een spelletje en anderen gaan wandelen. Het gebeurd allemaal buiten want het is een stralende warme dag.

We vertrekken tegen 13.00 uur naar Vessem. We wandelen door prachtig gebied en de gasten genieten. Een van hen zegt: het is net of ik weer even fiets, door de prachtige natuur. En daar doen we het voor, dat mensen even geen zorgen hebben. We eten een heerlijke sorbet op het terras en genieten van de zon. We missen er drie op het terras, en wat denk je, ze zitten heerlijk een visje te eten bij de viskraam. Zo zie je maar, iedereen kan doen wat hij wil. Mensen op het terras vragen van alles en zo zien we kans om ook nog even reclame te maken voor de Zonnebloem.

Als we terug zijn doen we een spelletje, of drinken een lekker kopje thee of koffie.

En tegen vijf uur beginnen we met de metamorfose voor het "feestelijk afscheidsdiner". Iedereen heeft prachtige kleding meegenomen en dat is een mooi gezicht. Het is net of we naar een groot feest gaan. De zaal is gezellig gemaakt voor ons allemaal en we eten heerlijk. Er zijn frietjes en als dessert ijs met slagroom. Oh oh wat een feest.

Er is een lekker glaasje wijn of fris voor iedereen bij het eten. Alle gasten hebben een menukaart met een prachtige foto waar ze opstaan met hun eigen vrijwilliger. Het is fijn om nog met elkaar te zijn en de gasten voelen ook dat ze morgen weer thuis zijn. Sommigen samen, maar de meeste gasten komen toch in een huis waar niemand op ze wacht. We hopen dat ze het fijne gevoel van deze week nog een tijdje kunnen vasthouden.

Na het diner zitten we nog een tijd bij elkaar en krijgen van Marijke de laatste aanwijzingen voor het vertrek van morgen

Het was een prachtige dag vandaag, met een stralende zon en stralende mensen.

 

Klik op onderstaande link voor meer foto's

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?