Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem vakantie Hoogeloon

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 12 juni van de vakantieweek met de Zonnebloem

Ja, en dan is het zover, ons laatste ontbijtje hier in Hoogeloon.

We pakken de koffers in, verzorgen de gasten en zetten alles klaar voor het vertrek. We ruimen op en kijken of we niks vergeten hebben en vertrekken om twaalf uur met de bus naar Almelo.

Aan alles komt een eind, dus ook aan deze week.

Alle gasten krijgen een verslag van deze vakantieweek mee naar huis. Zo kunnen ze het thuis nog eens nalezen en de foto's bekijken. En ook familie en vrienden kunnen zien wat we allemaal hebben gedaan.

Het was een prachtige week. We hopen dat U hebt genoten.

Dank u wel dat wij deze mooie week voor u mochten verzorgen.

Wie weet zien we u een volgende keer terug voor een nieuwe Zonnebloem vakantieweek

 

Klik op onderstaande link voor meer foto's

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?