Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Regio Almelo Zonnebloem vakantie naar " De Heerenhof"in Mechelen.

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de week van 13 tot 18 maart mochten gasten en vrijwilligers genieten van een prachtige zonnebloem vakantie, naar Mechelen in Zuid-Limburg. "De Heerenhof" was een top locatie.

 

De gasten en vrijwilligers vertrokken maandagmorgen vanuit Almelo naar Mechelen. De gehele week werden we verwend met prachtige excursies. De chauffeur heeft de gehele groep prachtige plekjes laten zien van Zuid-Limburg, België en Duitsland. Er werden vele plaatsen bezocht zoals het "Drielandenpunt" in Vaals, de Dom van Aken,  Maastricht en Valkenburg. Elke dag werd er 's morgens een heerlijk ontbijtbuffet klaar gemaakt voor de gasten en vrijwilligers. 'S middags een lunch en 's avonds een heerlijk dinerbuffet.  Donderdagavond was er een geweldig optreden van Tim Remi uit Tilburg. Tim zong bekende liederen en trakteerde een aantal gasten op een prachtige rode roos. De gasten en vrijwilligers waren enthousiast over zijn optreden.  Zaterdagmorgen werden de koffers ingeladen, en na afscheid genomen te hebben van de aardige en attente medewerkers, van de Heerenhof, werd de thuis reis begonnen naar Almelo.  Terug kijkend op een geweldige zonnebloem vakantieweek. Helaas is dit de laatste regiovakantie. Vele gasten en vrijwilligers zullen deze prachtige vakanties gaan missen. 

 

 

 

 

 

 

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?