Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Regio Almelo Zonnebloem vakantie naar " De Heerenhof"in Mechelen.

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de week van 13 tot 18 maart mochten gasten en vrijwilligers genieten van een prachtige zonnebloem vakantie, naar Mechelen in Zuid-Limburg. "De Heerenhof" was een top locatie.

 

De gasten en vrijwilligers vertrokken maandagmorgen vanuit Almelo naar Mechelen. De gehele week werden we verwend met prachtige excursies. De chauffeur heeft de gehele groep prachtige plekjes laten zien van Zuid-Limburg, België en Duitsland. Er werden vele plaatsen bezocht zoals het "Drielandenpunt" in Vaals, de Dom van Aken,  Maastricht en Valkenburg. Elke dag werd er 's morgens een heerlijk ontbijtbuffet klaar gemaakt voor de gasten en vrijwilligers. 'S middags een lunch en 's avonds een heerlijk dinerbuffet.  Donderdagavond was er een geweldig optreden van Tim Remi uit Tilburg. Tim zong bekende liederen en trakteerde een aantal gasten op een prachtige rode roos. De gasten en vrijwilligers waren enthousiast over zijn optreden.  Zaterdagmorgen werden de koffers ingeladen, en na afscheid genomen te hebben van de aardige en attente medewerkers, van de Heerenhof, werd de thuis reis begonnen naar Almelo.  Terug kijkend op een geweldige zonnebloem vakantieweek. Helaas is dit de laatste regiovakantie. Vele gasten en vrijwilligers zullen deze prachtige vakanties gaan missen. 

 

 

 

 

 

 

Leida Reinds

0546-622532
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?