Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ook wij waren bij het Nieuwjaarsconcert

Zonnebloem afdeling

De activiteitencommissie had weer een erg leuke activiteit in petto namelijk een bezoek aan het nieuwjaarsconcert van Harmonie Constantia op zondag 3 januari in Jeugdland.
Met diverse gasten en vrijwilligers gingen we op stap. Rond de klok van 14.00 uur was iedereen aanwezig en werden we hartelijk welkom geheten. Alle gasten hadden gereserveerde plaatsen op de eerste rij zodat niets aan de aandacht kon ontsnappen. Jan Rops, de voorzitter van de harmonie, nam het woord over en gaf een korte toelichting op het muzikale programma van deze middag. Uit een grote koffer haalde hij verschillende attributen die met Frankrijk te maken hebben want de harmonie gaat dit jaar naar Velines om het 110-jarig jubileum te vieren.

Het opstaporkest trapte af met een viertal nummers. Daarna kwam het leerlingenorkest aan de beurt die een goede presentatie gaven. Wat kan de jeugd toch ontzettend mooi spelen onder leiding van hun dirigent, Jan van den Brandt.

Bij het wisselen naar het groot orkest kregen alle gasten en vrijwilligers een consumptie aangeboden. Toen was het tijd voor het groot orkest. Meer dan zestig muzikanten speelden mooie en gevarieerde muziek. Daarmee wil de harmonie haar toehoorders niet alleen mondeling, maar ook op een muzikale manier een ‘Gelukkig Nieuwjaar’ toewensen.

Strauss mag niet op een Nieuwjaarsconcert ontbreken. Daarom bracht de harmonie aan het begin een compilatie van wereldberoemde muziekwerken van Johann Strauss. De handen gingen op elkaar en in gedachten werd er een walsje gedanst. Daarna kwam er een nieuw muziekwerk op de lessenaar dat speciaal door de dirigent, Ton van Grevenbroek was gecomponeerd.  “De baron”  had prachtige opnamen gemaakt die getoond werden. Al bij al was het een GEWELDIG concert.

Het was de tweede keer dat de gasten van de Zonnebloem het nieuwjaarsconcert hebben bezocht maar dat was zeker niet voor de laatste keer want wat heeft iedereen toch genoten!!! Dat is zeker voor herhaling vatbaar. Marijke Tordoir, hartelijk dank voor de organisatie en Marijke Graaumans voor het begeleiden in Jeugdland.
 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk