Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wie is Loesje van Opera Zuid

Zonnebloem afdeling

Met 21 gasten en vrijwilligers zijn we op 28 januari naar het Chasse theater geweest om te genieten van de voorstelling: Wie is Loesje. Er waren gasten bij die nog nooit in het theater zijn geweest. Het werd een fantastische middag.

Willem de Vries, Martijn Sanders en Miranda van Kralingen laten een geheel andere kant van zichzelf zien in het humoristische, nostalgische en romantische verhaal Wie is Loesje? Samen met enkele talentvolle (tap)dansers/performers van de Fontys Hogeschool Tilburg nemen zij u mee op een gevarieerde vocale reis door het Frankrijk, Duitsland, Amerika en Nederland van de vorige eeuw. Geniet van bekende liedjes als Wie is Loesje, Boum!, Dag Schatteboutje en ‘n Beetje.

regie: Marc Krone – choreografie: Barrie Stevens – muzikale leiding: Bart Rademakers – solisten: Miranda van Kralingen, Willem de Vries, Martijn Sanders, Veerle Sanders, Rubèn Plantinga, Babette Ploegmakers,Terence van der Loo e.a.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk