Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bootreis Rotterdam

bootreis-rotterdam-7f52cfe2-6bfc-413c-bd3b-b2c999aa962a

6 april 2018 van 08:45 - 16:30 uur

Boottocht door de havens en over de Maasvlakte

Op vrijdag 6 april 2018 gaan wij als afdeling weer een boottocht maken. Door omstandigheden is het er vorig jaar niet van gekomen, maar het blijkt dat het dan toch gemist wordt. Dit jaar hebben wij gekozen voor een 3,5 uur durende rondvaart door de havens van Rotterdam en de Maasvlakte.

Bovenkant formulier

Rondvaart Maasvlakte

U maakt kennis met het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals zoals RWG, APM, en Euromax. Met dit nieuwe, in zee aangelegde gebied ter grootte van 2000 hectare werd de Rotterdamse haven 20% groter en is bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. Ook tijdens deze rondvaart krijgen we regelmatig zeehondjes voor de lens.

Belooft dus een hele bijzondere boottocht te worden. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Koffie met iets lekkers en de lunch zijn natuurlijk inbegrepen

Extra speciaal is dat wij als Zonnebloem Veenendaal voor deze boottocht een financiële bijdrage hebben gekregen van Lionsclub de Gelderse Vallei.

Opgeven voor 23 maart bij Susan van der Veek, Karveel 45, 3904 SP Veenendaal. Opgeven kan ook per e-mail: smvdveek@xs4all.nl of u kunt bellen met 0318-510578 op de dag zelf 06-40000443.

Wij zien U graag op vrijdag 6 april om 8.45 uur bij het Boveneind Prins Bernhardlaan 116

3905 DJ Veenendaal

Wij zijn om 16.30 weer terug in Veenendaal.

U kunt u taxi bestellen voor 16.45

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk