Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kleine Activiteit Beeldengalerij

kleine-activiteit-beeldengalerij-8bdd5d41-3533-4fc6-b29d-3425ea29c7fd

31 mei 2018 van 14:00 - 17:00 uur

Beeldengalerij: Het Depot in Wageningen

Een bezoekje aan de beeldengalerij Het Depot is zeker de moeite waard. De stichting Het Depot ondersteunt beeldhouwers van torsen en fragmenten, waarbij de ontplooiingskans van de kunstenaar centraal staat. De permanente tentoonstelling over hedendaagse beeldhouwkunst van torsen en fragmenten bestaat uit meer dan 300 beelden van hedendaagse kunstenaars.

We drinken er ook een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij.

U wordt thuis opgehaald.

U kunt zich op geven bij:

Bert Nagel

Sparrenlaan 4

3904 KB Veenendaal

E-mail: bertnagel@telfort.nl

of bellen naar 06-42 18 79 82

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk