Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kleinschalige Activiteit Vissen ( Uitgesteld)

kleinschalige-activiteit-vissen-uitgesteld-9f99820a-d9fc-42aa-9fc2-64aa49dcb782

21 juni 2018 van 13:00 - 17:00 uur

Vissen in de Betuwe

Met een kleine groep deelmemers gaan we proberen een aantal forellen aan de haak te slaan in Maurik. We gaan er een gezellige middag van maken met z'n vieren. Natuurlijk hopen we op een zonnige dag, zodat we heerlijk aan de waterkant kunnen genieten.

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk