Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturen in Garderen

zandsculpturen-in-garderen-c5ca738f-a735-48b9-bfce-060fdffac6e9

15 juni 2018 van 09:45 - 16:00 uur

Zandsculpturen bekijken in Garderen

 

Laat u verrassen door kunstprojecten met zand!
Gaat u ook mee naar de zandsculpturen in Garderen?

 

Op 15 juni gaan we naar de bijzondere Zandsculpturen in Garderen. Het thema van dit jaar is ‘Hollandse Meesters’. Schilderijen en het leven van de bekende Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw komen tot leven in Garderen. Gaat u ook mee en laat u zich ook verrassen door deze bijzondere vorm van kunst?
 

Praktisch:
Op 15 juni wordt u om 09:45 uur verwacht bij het Boveneind aan de Prins Bernhardlaan
116, 3905 DJ in Veenendaal.
Koffie met wat lekkers en een lunch zitten bij de prijs inbegrepen. Rond 15:30 uur zijn wij terug in Veenendaal en de regiotaxi kunt u weer bestellen voor 16:00 uur.
De kosten bedragen €25,- p.p.

 

Opgeven kan via onderstaande strook, deze moet u voor 1 juni opsturen naar, Susan van der Veek, Karveel 45, 3904 SP Veenendaal. Opgeven kan ook per e-mail: smvdveek@xs4all.nl of u kunt bellen met 0318-510578 of 06-40000443.

 

Wilt u het bedrag van € 25,- vóór vrijdag 8 juni overmaken naar NL76RABO0111670519 t.n.v. Zonnebloem afd. Veenendaal onder vermelding van Zandsculptuur en uw naam.

 

Heeft u vragen over de Zandsculpturen neem dan contact op met Susan van der Veek 06-40000443

Heeft u andere vragen, neem dan contact op met Marianne Zwaan, tel.0318- 510051.

 

Wij zien u graag op vrijdag 15 juni!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Zonnebloem, afd. Veenendaal

Susan van der Veek

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk