Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boswandeling en bbq

boswandeling-en-bbq-58c06ea8-c62c-4aa3-8de8-086117152d15

17 augustus 2018 van 14:00 - 14:00 uur

Op de Ginkelse hei in Ede, gaan we weer een fijne wandeling maken met een bbq als afsluiting

Na het succes van twee jaar geleden nodigen wij jullie weer graag uit voor de boswandeling op vrijdag 17 augustus 2018.
Na alle lovende reacties hebben we de locatie natuurlijk ongewijzigd gelaten:
Het adres is: Natuurcentrum Veluwe, aan de Grootginkelseweg 2a, 6718 SL Ede.
Om 14.00 uur staat daar een kopje koffie /thee met een petitfourtje voor u klaar.
Daarna gaan we de bossen in met hopelijk een vriendelijk zonnetje. Een boswachter zal ons, tijdens de korte wandeling, nader informeren over alles wat we daar zien. De wandeling is over een goed begaanbaar verhard pad . We lopen heel rustig zodat u om u heen kunt kijken en van de omgeving kunt genieten. De wandeling is niet verplicht. Na terugkomst van de wandeling zullen we (bij goed weer) in de buitenlucht gaan barbecueën. (Denk dus aan een vestje of iets dergelijks voor de invallende avond).
De BBQ zal ca. 18.00 uur eindigen.
Bij slecht weer gaat de activiteit NIET door en krijgt u uw geld terug.
Wij zullen u dat kort voor de dag zelf berichten.
HOORT U NIETS, DAN GAAT DE WANDELING DUS GEWOON DOOR.


NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE: Boswandeling met barbecue.
Datum: Vrijdag 17 augustus 2018
Tijd: 14.00 uur tot 18.00 uur
Plaats: Natuurcentrum Veluwe, Grootginkelseweg 2a, 6718 SL Ede
Kosten: € 12,50 p.p. , over te maken op bank rekeningnummer
NL76RABO0111670519 ten name van de Zonnebloem afdeling Veenendaal vóór 10 augustus, onder vermelding van: Boswandeling en uw naam.

Vervoer: U zorgt ZELF voor vervoer van - en naar het Natuurcentrum 
gelegen op ca. 15km van het centrum van Veenendaal)
De regiotaxi: Om 18.00 uur bestellen.


U kunt zich opgeven voor de wandeling door het antwoordstrookje vóór 3 augustus op te sturen naar Susan van der Veek, Karveel 45, 3904 SP Veenendaal, telefoonnummer 0318-510578. Ook kunt u zich via de mail opgeven; stuur dan alle gegevens van het strookje naar : smvdveek@xs4all.nl.


Op de dag zelf graag Claudine Booman bellen; 06-38446212
Heeft u andere vragen, neem dan contact op met Marianne Zwaan, tel.0318- 510051.

 

=============================afknippen========================
Ja, ik/wij doe(n) graag mee met de boswandeling en barbecue op vrijdag 17 augustus a.s.
NAAM:……………………………………………………………………………………. ADRES:.................................................................................................................. TELEFOONNUMMER............................................................................................ Ik neem mijn □ rolstoel □ rollator mee. □ scootmobiel mee *)
Ik heb begeleiding nodig □ *)
*) aankruisen wat van toepassing is, bij meer personen graag een 1 of 2 invullen

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk