Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Opluchtmuseum Arnhem - 1368

opluchtmuseum-arnhem-c20dcdb4-87f7-4e3c-a04d-06de579dce08

9 oktober 2018 van 10:00 - 16:00 uur

We gaan een dagje naar het Openluchtmuseum in Arnhem

 

We  gaan een dagje naar het Openluchtmuseum in Arnhem Dit museum geeft u een uniek inkijkje in de geschiedenis van Nederland.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Museum Plusbus, waarvoor de Zonnebloem voor dit uitje is ingeloot. De Museum Plusbus wordt gesponsord door de Bankgiroloterij. Mede hierom kunnen we u deze dag voor een gereduceerd tarief aanbieden.

We vertrekken vanaf het  Boveneind, Prins Bernardlaan 116, 3905 JD in Veenendaal.

U kunt de regiotaxi voor 16:30 uur bestellen.

De kosten zijn €10,00 p.p.

Let op: bij teveel aanmeldingen zal worden geloot. De mensen die NIET mee kunnen krijgen uiterlijk 1 week van tevoren bericht. Geen bericht ontvangen?

Wij zullen op deze dag foto’s maken voor onze website en stukje in de krant, als u het hier niet mee eens bent, wilt u dit dan aan ons doorgeven.

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk