Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

kleinschalige activiteit: Kerstmarkt

kleinschalige-activiteit-kerstmarkt-c73d51d1-1f23-4a48-9f9a-7f87e9ace746

23 november 2018 van 13:00 - 17:00 uur

In Soest gaan we lekker langs de gezellige stalletjes wandelen en de kerstsfeer proeven.

Elk jaar in november en december trekken meer dan 75.000 bezoekers naar de  Dorresteinweg in Soest voor een feestelijk uitstapje naar de Warme Witte Winter Weken. Hét Soesterse winterevenement dat bol staat van authentieke, winterse gezelligheid voor jong en oud.

Sluitings datum inschrijving 10 September 2018

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk