Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kleinschalige Activiteit: De Bombardon + Winkelen

kleinschalige-activiteit-de-bombardon-winkelen-fe06a281-589a-42dc-86bf-02b183d2ff8a

6 maart 2019 van 14:00 - 17:00 uur

Een bezoek aan de "Bombardon" met winkelen in Veenendaal

De geur van de bakkerij nodigt u uit tot het bezoeken van de veelzijdige winkel. U vindt er een diversiteit aan, veelal duurzame, producten en wordt geholpen door onze winkel- medewerkers. Om u heen ziet u in de verschillende ateliers veel creativiteit en enthousiasme; prachtige kunstwerken die worden geschilderd, heerlijke taarten die worden gebakken en verschillende textielproducten en verstelwerkzaamheden die achter de naaimachine worden verricht. We nemen plaats in de koffiecorner waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een specialiteit uit de bakkerij!

Daarna kan iedereen met een vrijwilliger op eigen gelegenheid winkelen.

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk