Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stadswandeling Veenendaal (kleinschalig)

stadswandeling-veenendaal-kleinschalig-c431ff4b-a4ce-4f8f-b587-4bbd155d48e9

13 juni 2019 van 14:00 - 16:00 uur

Met Jaap Pilon naar historische plaatsen en gebouwen in Veenendaal

Sedert juli 2016 is Jaap Pilon de stadsgids van Veenendaal. Als geboren en getogen Veenendaler, historicus, schrijver van diverse artikelen over Veenendaal en het standaardwerk “Mijn Kerkewijk”, weet hij als geen ander te vertellen over de geschiedenis van zijn geboorteplaats. Jaap neemt ons mee op een wandeling door het oudste gedeelte van Veenendaal. In de twee uur durende rondleiding vertelt hij naast de geschiedenis van het oude turf- , textiel- en sigarendorp vele onbekende anekdotes over de inwoners.

De afstand is klein en er word regelmatig stilgestaan om de verhalen te beluisteren.

U komt op eigen gelegenheid naar het gemeentehuis van Veenendaal. Neem zelf uw hulpmiddelen mee.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk