Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Stadswandeling Veenendaal (kleinschalig)

stadswandeling-veenendaal-kleinschalig-c431ff4b-a4ce-4f8f-b587-4bbd155d48e9

13 juni 2019 van 14:00 - 16:00 uur

Met Jaap Pilon naar historische plaatsen en gebouwen in Veenendaal

Sedert juli 2016 is Jaap Pilon de stadsgids van Veenendaal. Als geboren en getogen Veenendaler, historicus, schrijver van diverse artikelen over Veenendaal en het standaardwerk “Mijn Kerkewijk”, weet hij als geen ander te vertellen over de geschiedenis van zijn geboorteplaats. Jaap neemt ons mee op een wandeling door het oudste gedeelte van Veenendaal. In de twee uur durende rondleiding vertelt hij naast de geschiedenis van het oude turf- , textiel- en sigarendorp vele onbekende anekdotes over de inwoners.

De afstand is klein en er word regelmatig stilgestaan om de verhalen te beluisteren.

U komt op eigen gelegenheid naar het gemeentehuis van Veenendaal. Neem zelf uw hulpmiddelen mee.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk