Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strand Hoek van Holland

strand-hoek-van-holland-cc90b533-32ea-4c5b-bc09-29b28dfcc56c

20 juni 2019 van 09:00 - 16:45 uur

Heerlijk uitwaaien aan zee! Gaat u met ons mee?

Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan naar Hoek van Holland voor een heerlijk dagje zon, zee en strand op 20 juni a.s.

We verzamelen om 09:00 uur bij ‘t Boveneind, Prins Bernhardlaan 116, Veenendaal. 
Als we aankomen in Hoek van Holland starten we met een kopje koffie en een gebakje bij Beach one. Vervolgens zullen we naar het strand gaan en daarna hebben we een gezamenlijke lunch in de strandtent. Na de lunch  krijgen onze gasten de mogelijk om nogmaals het strand op te gaan.

Er zijn speciale strandrolstoelen aanwezig om het strand te betreden.  We zullen rond 16:45 terug zijn in Veenendaal en u kunt de regiotaxi voor 17:15 uur bestellen.

Kosten zijn €27,50 p.p.

Aanmelden kan tot 6 juni bij Susan van der Veek

Wij verzoeken u om voor 13 juni te betalen.

Wij zien U graag op 20 juni!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk