Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boswandeling

2 augustus 2019 van 14:00 - 18:00 uur

Heerlijke boswandeling, bent u er ook bij?

Op vrijdag 2 augustus a.s. trekken we met de gasten van de Zonnebloem een dagje het bos in. Het is een natuurmiddag onder leiding van de boswachters en vrijwilligers van bezoekerscentrum het Leersumse veld van Staatsbosbeheer.

Sinds kort is er een rolstoelpad waar we gebruik van kunnen maken. Tijdens deze middag kan er gewandeld en geluisterd worden naar de verhalen van de boswachters.

Er wordt gezorgd voor drinken met iets lekkers en een maaltijd. De middag duurt van 14:00 tot 18:00 uur en de kosten bedragen €15,- p.p.

Het is de bedoeling dat u zelf naar de locatie komt, dit kan eventueel met de regiotaxi. Deze kunt u voor 18:15 weer terug bestellen. Het adres is:

Locatie: de Veldschuur, Maarsbergseweg 18a, 3956 KW Leersum.

Aanmelden kan bij Susan van der Veek.

Wij verzoeken u om voor 15 juli op te geven en voor 22 juli te betalen.


Wij zien u heel graag op  2 augustus!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk