Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht in Giethoorn

boottocht-in-giethoorn-4bcf0d9d-4b07-4d39-b5de-be5ed208132c

13 september 2019 van 10:00 - 18:15 uur

Heerlijk varen op het water in Giethoorn! Gaat u weer gezellig met ons mee vrijdag 13 september?

Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan op 13 september op een heerlijk verzorgde dag in Giethoorn inclusief rondvaart met een boot.

 We verzamelen om 10:00 uur bij ‘t Boveneind, Prins Bernhardlaan 116. 
Als we aankomen in Giethoorn starten we met een koffietafel met soep en een kroket.  Vervolgens zullen we om 14:00 uur een rondvaart doen van 1 uur door Giethoorn. Daarna sluiten we af met koffie/thee met appelgebak.  

In de bus op de terugweg krijgt u nog een pakje drinken.

We zullen rond 18:15 uur terug zijn in Veenendaal en u kunt de regiotaxi voor 18:40 uur bestellen.

Deze dag wordt gesponsord door Lionsclub de Gelderse Vallei en daarom kunnen we u deze gezellige dag aanbieden voor

€25,- p.p.

Aanmelden kan tot 29 augustus bij Claudine Booman (aanmeldinformatie achterin het boekje). Wij verzoeken u om voor  6 september te betalen met de vermelding van u naam en de activiteit.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk