Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag

muziekmiddag-678282e8-0541-40b4-99f9-f1bd3e05ae04

12 december 2019 van 15:00 - 17:00 uur

Lekker meezingen met de begonia's! U komt toch ook?

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een gezellige muziekmiddag op donderdag 12 december met de Begonia’s. Dit is een vrolijk koor die smartlappen, luisterliedjes en vrolijke meezingers van Hollandse bodem ten gehore brengt.

De middag begint om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur en vindt plaats bij ‘t Boveneind, Prins Bernhardlaan 116, 3905JD in Veenendaal.

U kunt de regiotaxi voor 17:15 uur bestellen.

De kosten zijn €5,- p.p.

Aanmelden kan tot 28  november bij Susan van der Veek. (aanmeldinformatie achterin het boekje). Wij verzoeken u om voor  5 december te betalen met de vermelding van u naam en de activiteit.

Wij zien u graag op 12 december!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk