Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theater voorstelling Op pad met Annie MG Schmidt

31 oktober 2019 van 12:00 - 17:15 uur

Zonnebloem 70 jaar! De Regio biedt u een leuke theater voorstelling aan. Gespeeld door 't Huistheater.

U weet het vast wel, de Zonnebloem bestaat 70 jaar.

Daar wil ook de regio Rijn en Heuvel, waar Veenendaal onder valt, niet ongemerkt aan voorbijgaan. Het is de vrijwilligers van de regio gelukt om met hulp van vele sponsoren u de prachtige theater voorstelling  “op pad met Annie MG Schmidt” aan te bieden. Deze voorstelling wordt uitgevoerd door ’t Huistheater. De ode die ’t Huistheater aan haar brengt zal voor jong en oud een feest van herkenning zijn. Een genot om naar te kijken en een streling voor het oor.

 

Deze voorstelling is speciaal voor de Zonnebloem op donderdag 31 oktober in het Theater de Flint in Amersfoort

 

We verzamelen om 12 uur bij ’t Boveneind, Prins Bernhardlaan 116 Veenendaal

Om 17.15 bent u weer terug in Veenendaal.

U kunt de taxi bestellen voor 17.45 

 

13.15     Ontvangst met drinken en een hapje.

14.00     Aanvang voorstelling Annie M. G Schmidt.

14.45     Pauze met drinken en een hapje.

15.15     Vervolg voorstelling.

16.00     Einde voorstelling.

 

Kosten 17,50 euro pp

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk