De Guldenberg lunch

Bezoek Hotel & Brasserie De Guldenberg Helvoirt

Na lange tijd, door de Covid-19 periode, heeft de afdeling weer een activiteit gehouden. In plaats van de jaarlijkse picknick die in de tuin van de Sint-Jan Geboortekerk wordt gehouden bij de Lantaarn is dit jaar besloten op een andere locatie een lunch te organiseren. Diverse locaties werden bekeken en uiteindelijk werd een ruime gelegenheid gevonden bij Hotel & Brasserie Guldenberg te Helvoirt op donderdag 29 juli 2021.

De deelnemers werden 's-morgens opgehaald met busjes van de COVH, vrijwilligers of kwamen op eigen gelegenheid naar  Hotel & Brasserie Guldenberg. Hier werden de deelnemers om ongeveer 11:00 uur met koffie of thee ontvangen door de medewerkers van Hotel & Brasserie Guldenberg.

Om 11:30 uur werden de deelnemers naar een andere zaal begeleid alwaar een lunch in buffet vorm gereed stond. De lunch begon met soep aan tafel, waarna de deelnemers gebruik konden maken van het buffet, waarbij voor iedere deelnemer een warme attentie klaar lag. Voor de deelnemers die hulp nodig hadden waren er vrijwilligers die hen naar het buffet begeleide. Iedereen maakte volop gebruik van het buffet en sommige gingen zelfs meerdere malen naar het buffet. Aan het eind van het buffet kregen alle deelnemers indien men dit wenste nog een consumptie.

Om 13:30 uur werd het buffet gesloten en stonden alle busjes en auto's weer klaar om iedereen naar huis te brengen.

Alle reacties van de deelnemers waren zeer positief. Men was blij om na zo'n lange tijd elkaar weer eens te ontmoeten en gezellig met elkaar tijdens de lunch te kunnen praten.

 

 

 

 

 

Mevrouw Schilders

06-19807865
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk