Bloemschikken 27 februari 2020

Voorjaarsstukje maken

Onder leiding van een paar vrijwilligers werden de bolletjes in de potjes gezet en de takjes er omheen ingestoken. De vrijwilligers kopen van te voren de benodigdheden in, zodat er keus genoeg is om een mooi bakje op te maken. Als het nodig is, bieden zij hulp bij het knippen of snijden van de steeltjes of het insteken. Natuurlijk zorgde de Zonnebloem voor de koffie, thee en iets lekkers, zodat het een gezellige middag werd, en het regenachtige weer even werd vergeten. 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk