De Zonnebloem Weesp e.o. viert 30-jarig bestaan

Zonnebloem afdelingsnieuws

Deze week bestaat De Zonnebloem in Weesp 30 jaar. En dat moet gevierd worden. Met alle vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor De Zonnebloem en met alle deelnemers natuurlijk.

De Zonnebloem is er voor mensen met een fysieke beperking. Al 30 jaar kunnen deelnemers uit Weesp, Driemond en Nigtevecht mee met leuke dagtochten en excursies, worden ze thuis bezocht door enthousiaste vrijwilligers, en zijn diverse activiteiten waar ze aan deel kunnen nemen.

In dit Lustrumjaar kiezen we ervoor om feest te vieren met al onze vrijwilligers en deelnemers. Het hele jaar door zijn er extra activiteiten, of worden bestaande activiteiten op speciale locaties gevierd. Verder is de maandelijkse koffiemiddag omlijst met thema’s. Een compleet overzicht van alle activiteiten vindt u op onze activiteitenpagina.

Het geld voor de activiteiten is deels gespaard. Verder zijn er diverse sponsoren en stichtingen die de vereniging een warm hart toe dragen en die geld hebben gegeven om dit Lustrum uitgebreid te kunnen vieren.

Marieke van Dorst

06-10672911
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk