Muzikale feestmiddag

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem-afdeling Weesp, Driemond en Nigtevecht is dit jaar 30 jaar actief. Dit jubileum wordt het hele jaar gevierd, zoals op de jaarlijkse feestmiddag die afgelopen zaterdag is gehouden.

Zo’n 80 deelnemers en vrijwilligers kwamen zaterdag naar de Wintertuin. De deelnemers werden voorzien van koffie en tompoucen, waarna het tijd was voor het eerste gedeelte van de muzikale bingo.

Artiest en entertainer Kees Bos zong liedjes van vroeger, waarbij teksten uit deze liedjes op de bingo-kaart moesten worden afgestreept. Tussendoor was er tijd voor een drankje en bittergarnituur. Hierna werd de bingo hervat en wonnen diverse deelnemers leuke prijzen.

De eerstvolgende activiteit van de Zonnebloem-afdeling Weesp, Driemond en Nigtevecht is de Koffimiddag van maandag 10 april aanstaande. Deze koffiemiddag staat in het teken van Pasen.

Een volledig overzicht van activiteiten in het Lustrumjaar is te vinden op: https://www.zonnebloem.nl/weesp/activiteiten

Marieke van Dorst

06-10672911
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk