Een sfeervol Kerstdiner

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem-afdeling Weesp, Driemond en Nigtevecht heeft vandaag haar jubileumjaar afgesloten met een koffiemiddag en aansluitend een heerlijk diner in Oversingel.

Ondanks de winterse weersomstandigheden kwamen bijna 40 deelnemers naar Oversingel. Vanwege ons lustrumjaar, waarin we ook veel hebben teruggekeken op de afgelopen jaren, heeft Cees Pfeiffer van de Historische Kring Weesp een presentatie verzorgd voor onze deelnemers. De presentatie, “Weesp Oud & Nieuw”, was een reis door de tijd Weesp en het veranderde stadsbeeld.

Hierna hebben de deelnemers spelletjes gespeeld, genoten van de koffie, thee en chocolade, terwijl de vrijwilligers de tafels dekten voor het Kerstdiner. Het diner, bestaande uit pompenensoep, kalfssukade, spruitjes met geschaafde amandelen, stoofpeertje, pommes duchesse en een mouse van dame blanche, was een heerlijke afsluiting van het jubileumjaar van de Zonnebloem-afdeling Weesp.

Marieke van Dorst

06-10672911
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk