Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Toneelmiddag.

toneelmiddag-498812a5-dacf-404e-b3ed-f42a5e9c93dd

24 januari 2019 van 13:30 - 16:30 uur

Geslaagde toneelvoorstelling van BEZET>

Geslaagde toneelvoorstelling van BEZET. In een behoorlijk volle zaal konden vanmiddag onder andere heel veel gasten van de Zonnebloem afdeling Werkhoven genieten van een ouderwets blijspel. De spelers waren voor iedereen goed te horen en de stemming zat er goed in. Rest ons een woord van dank voor de organisatie en de vele vrijwilligers die deze middag mogelijk hebben gemaakt.​

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk