Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High Tea

22 maart 2019 van 14:30 - 16:30 uur

Gezellige High Tea

Vrijdag hadden we een hele gezellige high tea. De vrijwilligers hadden een overvloed van zoete en hartige dingen gebakken. We waren met zo'n 25 gasten. Er werd tussen het snoepen door heel gezellig gepraat met elkaar. Het was echt een middag van elkaar ontmoeten en samen genieten van de high tea. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk