Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theater

theater-85069694-7ecf-45c5-9080-a76f03e198b2

31 oktober 2019 van 00:00 - 00:00 uur

Naar theater de Flint in Amersfoort.

Je kunt niet om haar heen. Onuitputtelijk schrijfster van vele boeken en teksten voor hoorspelen, cabaret, toneel, musicals en talloze liedjes.

Wie heeft nog nooit gehoord van de Familie Doorsnee, Jip en Janneke, Ja zuster, Nee, zuster, Floddertje, mijn opa, Pluk van de Petteflet en de musical “Heerlijk duurt het langst”. We gaan ons verdrinken in die nostalgie met de acteurs en zangers van theater “De Huiskamer” uit Weert. Ze komen naar het Wapen van Assendelft met al hun decors, kleding, verlichting en muziek en het gaat allemaal over “Annie”! Ze komen speciaal voor de Zonnebloem en daarom zullen er honderden gasten van allerlei afdelingen uit onze regio zijn. Het kan niet anders dan dat het één groot feest van herkenning zal worden en U kunt daar bij zijn! Mis het niet want “heerlijk duurt het langst”!

 

Mariëtte Huisman

0343-551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk