Van onze voorzitter

De kerstdagen staan weer voor de deur en in menig huis staat een kerstboom, verlichting aan en versierd. In sommige huizen hangt de adventsster of kerstster voor het raam.

Verlichting verdrijft het donker en geeft zicht op…

Het was een bijzonder jaar 2021. Weer volop corona gekleurd en dat was dan ook gelijk de oorzaak dat activiteiten niet door konden gaan of anders zijn ingevuld. Daarmee is eer gedaan aan het motto van De Zonnebloem: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. Niet door in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden!

Hier is onze afdeling naar mijn mening uitstekend in geslaagd. Er hebben veel kleinschalige activiteiten plaatsgevonden. Een grotere activiteit was de herfsttocht in oktober per bus. En als klapper ons 40-jarig afdelingsjubileum op 18 november jl. Met als toetje een koninklijke onderscheiding die Christien opgespeld kreeg door de burgemeester of is het de burgermoeder.
In ieder geval een mooi feest in een periode van beperkingen.

Als je dan zo terugblikt op dit jaar zullen we dan ook maar gewoon tegen elkaar zeggen dat we het goed gedaan hebben, ondanks alle strubbelingen en zorgen?

En ja, licht verdrijft het donker en geeft zicht op… Dat het licht van kerst zal blijven branden voor jou, voor mij en iedereen. We mogen de moed niet verliezen en laten we hopen dat we zicht op betere tijden mogen krijgen.

Ik wens u en de uwen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Zonnebloem afdeling Wezep

Johan Jobse 

Hillanda Branderhorst

0619153579
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken