Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VAKANTIES VAN DE ZONNEBLOEM AFDELING WIJCHEN

vakanties-van-de-zonnebloem-afdeling-wijchen-d2d66ae9-be29-47ef-ac0c-ad29354c3864

3 april t/m 7 april 2023

WILT U MET ONS MEE OP VAKANTIE? OOK DE VRIJWILLIGERS ZIJN ZEER WELKOM!

Al diverse keren zijn korte vakanties ( ma-vrij ) georganiseerd door onze afdeling. Een werkgroep organiseert deze vakantie. Naast de deelnemers gaan er ook vrijwilligers mee voor de broodnodige hand- en spandiensten. We zijn in de afgelopen jaren 5 keer op vakantie geweest op drie verschillende locaties. In 2022 was het afgelopen oktober in de Lutte. Uit de enthousiaste reacties van de deelnemers blijkt het een zeer prettige korte vakantie te zijn. We willen zoveel mogelijk deelnemers van de Zonnebloem een kans geven om mee te gaan. Schroom daarom niet om je aan te melden. Ook vrijwilligers die willen deelnemen zijn welkom. Voorwaarde is dan dat je een rolstoel kunt duwen en bereid bent met eigen auto 3 deelnemers mee te nemen naar de vakantielocatie.

Van 3 tot 7 april 2023 gaan we weer een vakantie organiseren.

Informatie?

Marie-José van Gisbergen 024 6412396 of het secretariaat 024 6421018

Eric Graauwmans

024-6421018
contactformulier