Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag

0z5a2467-bewerktjpg

Optreden MarieChristien

De afdeling Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oud-Zevenaar is na ruim anderhalf jaar weer gestart met activiteiten voor alle gasten.

De gasten werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en waren blij om elkaar weer te zien en te spreken. Er is in de afgelopen tijd toch wel één en ander gebeurd, dus gespreksstof genoeg.

Met het optreden “Een muzikaal cadeau” van zangeres en theatermaker MarieChristien werd het startschot gegeven. De mooie songs met verschillende zelfgeschreven teksten over het leven werden enthousiast ontvangen. Op een groot scherm werden teksten geprojecteerd zodat iedereen mee kon zingen.

In de afgelopen coronatijd verzorgde MarieChristien tuin- en terrasconcerten voor zorginstellingen, waarvoor ze veel waardering kreeg. Ook deze middag was er applaus voor alle zorgmedewerkers.

In de pauze werden de drankjes en hapjes geserveerd, daarna volgde het tweede optreden van MarieChristien met Ad (echtgenoot) aan de geluidsknoppen.

Tot slot kreeg iedereen koffie of thee met plak heerlijke zelfgebakken cake. Het was een gezellige middag waarvoor mede dank aan Zalencentrum Staring voor innerlijke mens.

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk