Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart op 19 mei 2022

0z5a2740-bewerktjpg

De Zonnebloem, afdeling Zevenaar-Oost/BOOZ had een leuke bootreis georganiseerd. Een rondvaart met de Graaf van Bylant van Tolkamer naar Nijmegen.

’s-Morgens scheen het zonnetje en het spandoek van De Zonnebloem werd bij de steiger opgehangen. Omdat de waterstand laag was, moesten de gasten door de vrijwilligers ondersteund worden om op de boot te komen. Er was voor deze middag erg slecht weer voorspeld dus wilde de “kapitein” zodra iedereen aan boord was vertrekken.

Na de koffie met een gebakje van de “Warme Bakker”  genoten de gasten van het mooie uitzicht met veel herkenningspunten. Het was fijn om elkaar weer te zien en bij te praten. Om 12.45 uur werd het buffet geopend met soorten brood, krentenbrood, vleeswaren, kaas, jammetjes en heerlijke vleeskroketten. Melk, karnemelk en vruchtendrank kon naar believen worden ingeschonken. Er was een buitendek met stoelen en in de hal stonden gezellige zitjes waar je lekker kon relaxen. Tot slot kreeg iedereen nog een drankje naar keuze.

Buiten begon het al donker te worden, de stortbui kwam in steeds dichterbij. We waren net aangelegd toen het weer losbarstte. De vrijwilligers hadden al afgesproken dat de gasten pas van de boot konden zodra de chauffeur in zicht was. De gasten zijn allemaal goed thuisgekomen en hebben van deze mooie boottocht genoten.

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk