Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Passiflorahoeve

20220811125820-bewerktjpg

Met De Zonnebloem naar de Passiflorahoeve.

Om precies 9.00 uur in de morgen kwam de mooie touringcar van VAN KOOTEN REIZEN voorrijden.

De gasten en vrijwilligers stonden al popelend te wachten.

Met medewerking van de vrijwilligers werden de rollators en de gasten de touringcar in geholpen en  toen – om 9.30 uur - op weg naar de Passiflorahoeve in de Harskamp.

Daar aangekomen weer gezamenlijk alles  “uitgeladen” , de Zonnebloemrolstoelen  stonden volgens afspraak op ons te wachten, de koffie met heerlijk eigen gebakken gebak werd geserveerd waar de gasten van genoten.

Toen de 1e ronde door het fantastisch mooie park , foto’s laten te weinig zien van al het moois wat er  te bewonderen viel. GEWELDIG.

Om half een kwam de uitgebreide lunch op tafel met soep, water, verse sinaasappelsap, melk, karnemelk , allerlei soorten brood , croquetten, kaas, vleeswaren enz. enz.

Toen de 2e ronde door het park en de vlindertuinen ondanks al het moois en de aanwezige schaduw plekken zorgde  de overvloedige warmte ervoor dat besloten werd om een halfuurtje eerder huiswaarts te keren.

De chauffeur van Van Kooten was flexibel genoeg om de hele groep weer -iets eerder-  de touringcar in te helpen.

Rond half vijf waren we weer terug op het vertrekadres bij de Pelgromhof aan de Molenstraat. Na een applausje voor de chauffeur voor bewezen diensten stapte iedereen weer uit en ging zeer tevreden huiswaarts.

Zowel de gasten als de vrijwilligers hebben genoten van een fijn gezamenlijk uitje van De Zonnebloem afdeling Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oude-Zevenaar.

Foto's en tekst: Jan Pelgrom

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk