Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Linedance

0z5a2949jpg

Optreden van de linedancers “De Cripple Creek” uit Braamt bij de Zonnebloem.

De afdeling Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oud-Zevenaar heeft haar gasten verrast met het optreden van een groep linedancers. De Cripple Creek is opgericht op 7 januari 1999 en heeft aan verschillende wedstrijden meegedaan waarbij de groep 1ste en 2e prijzen hebben behaald.

In de pauze werden de drankjes geserveerd met een lekker hapje. Bij het tweede optreden kregen de gasten en vrijwilligers de gelegenheid om de basispassen van het linedancen te oefenen. Onder begeleiding werd op een aangepast tempo kennisgemaakt met het linedancen. Het was een bijzondere en leuke ervaring. Daarna werd door de groep in formatie maar ook in koppels gedanst, alles natuurlijk met gepaste muziek.

Met koffie en een petit fours werd deze gezellige middag afgesloten. De gasten hebben genoten van de dansers en hebben heerlijk met elkaar kunnen bijkletsen. Het was weer een geslaagde middag.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk