Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stampottenbuffet

Het jaarlijkse Stampottenbuffet bij Zalencentrum Staring.

Donderdag 9 februari heeft Zonnebloem Zevenaar Oost/Booz haar jaarlijkse Stampottenmiddag gehouden voor haar gasten. Vanaf 10.30 uur waren zij welkom bij Zalencentrum Staring. Onder het genot van een kopje koffie wachten de gasten rustig op wat er gebeuren ging. Voor de stampotten op tafel kwamen trad het Liemers Smartlappenkoor op voor hun eerste optreden. Onder de bezielende leiding van Ton Janssen zat de schwung er snel in zeker omdat het repertoire volledig op onze gasten was afgestemd. Na het eerste optreden serveerde Guido Staring en zijn personeel een aantal uitstekende stampotten uit waarvan onze gasten heerlijk hebben gesmuld. De complimenten waren niet van de lucht. Na dit heerlijke eten ging iedereen eens goed zitten voor het tweede deel van het optreden van het Smartlappenkoor. En Ton en zijn koor hadden weer binnen de kortste keer iedereen aan het meezingen. Hij kreeg zelfs een aantal vrijwilligers zover om met de laatste twee nummers mee te zingen.

Het bestuur van Zonnebloem Zevenaar Oost/Booz kijkt terug op een zeer geslaagde middag en bedankt de vrijwilligers, chauffeurs, Guido Staring en zijn personeel en het Liemers Smartlappenkoor die dit mogelijk hebben gemaakt.

 

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk