Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oergezellige middag Zonnebloem afd. Zevenaar Oost/Booz

dsc0016jpg

Joop Boxstart en John te Dorsthorst hebben de gasten van de Zonnebloem afd. Zevenaar Oost/Booz donderdag 24 augustus een oergezellige middag bezorgt bij Zalencentrum Staring.

Sketchjes over gemeinte  gronden van Gepkes tot Ooij, met opa en oma naar de nachtmis met Kerstmis en over Pater Gardiaan riepen bij veel gasten nostalgische herinneringen op. Tijdens de liedjes die Joop ten gehore bracht zoals “mien scheet”, over het hondje Fiefie en “vieze vette klute in de ……….” waren ook zeer herkenbaar voor onze gasten. Naast een lach werd er ook af en toe ook een traantje weggepinkt bij al deze herinneringen en werd er bij een aantal oude hits volop meegezonden.

Al met al kijken wij als bestuur samen met onze gasten terug op een prachtige middag en bedanken Joop en John voor hun optreden en Guido Staring voor zijn gastvrijheid.

 

Alex van der Horst

0630237970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk