Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Subgroep Grijpskerk kunst kijken bij Henk Helmantel

Zonnebloem afdelingsnieuws

Met 6 vrijwilligers en 16 deelnemers naar Westeremden gereden, en de schilderijen bekeken van kunstschilder Henk Helmantel.

De subgroep Grijpskerk, van de afdeling Zuidhorn/ Grootegast , van de Zonnebloem, is kunst wezen kijken bij Henk Helmantel in Westeremden. Het was mooi weer zodat we thee en of koffie konden drinken in de tuin, daar heeft Henk uitleg gegeven over zijn opleiding, en de bouw van het huis met de tentoonstellingsruimte, en over hoe hij werkt. Voor de rolstoelduwers was het zwaar , het paadje naar de tentoonstellingsruimte is nogal smal, en de drempels nog niet erg goed begaanbaar.

We waren gelukkig met genoeg vrijwilliger om elkaar af te wisselen. De deelnemers konden in hun eigen tempo langs de schilderijen met een uitleg op papier. Na nog een kopje koffie/  thee, en het kopen van kaarten o.i.d. gingen we nog even in het kerkje kijken en naar het winkeltje, daar hingen ook schilderijen van andere kunstenaars. Het was weer gezellig en de deelnemers hebben genoten.

Fokje Polman

0594-658331
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?