Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantieweek 2014

Zonnebloem afdeling

De Rijper Eilanden van 26 - 31 mei 2014

De Rijp is het hoofddorp van het voormalige Schermereiland, dat vroeger tussen de meren Schermer en Beemster lag. Rond 1600 had het Schermereiland de grootste haringvloot van Noord-Holland en maakte naam als walvisvaarders. Halverwege de 'Gouden Eeuw' was de Rijp een van de rijkste en welvarenste dorpen van de provincie.

Woensdag 28 mei werd een bezoek gebracht aan het museum 'Broekerveiling' in Broek op Langedijk. Dit is de oudste 'doorvaartgroenteveiling' ter wereld, waar in 1887 het veilen op afslag is onsteen.

Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) rondvaart: Met een schipper / gids, twee uur durende tocht door de 'Eilandspolder’. Vroeger was dit een veeneiland, nu leven er veel weidevogels als; Wulp en Grutto. Ook watervogels als; Smient, Plevier en Rietzanger zijn talrijk.

Op vrijdag de traditionele verwenochtend en 's middags kwam het regio bestuur de jubilarissen 'Hennie en Anita' in het zonnetje zetten.
Zaterdag 31 mei rond het middaguur, voldaan over een leuke vakantieweek, weer in Zwolle.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk