Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Soldaat van Oranje - De Musical

Zonnebloem afdeling

Woensdag 4 februari 2015 ging de Zonnebloem regio Zwolle naar: ‘Soldaat van Oranje’ In de Theater-Hangaar op vliegveld Valkenburg in Katwijk

33 deelnemers met een lichamelijke beperking en 11 vrijwilligers als begeleiding werden met  een aangepaste touringcar naar Katwijk gebracht.

Rond 10.00 uur vertrokken vanaf ‘de vrolijkheid’ in Zwolle, Na de lunch bezoek aan de speciale  middagvoorstelling voor ‘de Zonnebloem‘.

500 landelijke Zonnebloemdeelnemers en -vrijwilligers genoten van Soldaat van Oranje - De Musical. Het was een grootschalige aftrap van het nieuwe kleinschalige theaterbezoek dat de Zonnebloem gaat organiseren in meer dan honderd theaters in Nederland.

Om ongeveer 20.00 uur waren de Zwollenaren terug bij de Vrolijkheid in Zwolle, waar de dag is afsloten met een gezamenlijke maaltijd.

Voor de Zonnebloem regio Zwolle was dit bezoek een unieke gebeurtenis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk