Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

3 bootdagtochten 2015

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 29 april, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei heeft de Regio Zwolle 3 bootdagtochten gehouden met ongeveer 300 deelnemers van alle plaatselijke afdelingen.

30 april was voor de afdelingen Raalte en Heino. De andere 2 dagen waren de andere 16 afdelingen aan de beurt.

Het waren mooie tochten. We voeren via Hasselt naar Zwartsluis. Door de sluis naar de grote plas, de Beulakker en via een iets andere route weer terug. We vertrokken rond 09.45 uur en lagen om 16.30 uur weer aan de kade in Zwolle.

De dagen waren vol met lekker eten en drinken en veel bingo’s. Kletsen met elkaar en vaak en veel naar buiten kijken. Wat is de natuur toch mooi als ook het weer zo fijn is. Op vrijdag zaten er zelfs mensen op het bovendek (zie foto) in de zon te genieten van een drankje.

Dankzij de vrijwilligers - de mannen hielpen zelfs in de keuken (zie foto) - en de eigenaren van de boot waren het plezierige dagen, waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Deze bootdagtochten zijn zeker nog vele jaren voor herhaling vatbaar!!! De foto's zijn van Dikkie Beumer

Conny Naerebout

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk