Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

'Vakantieweek 2015'.

Zonnebloem afdeling

Hotel Spelderholt te Beekbergen

Hotel Spelderholt ligt op een groot landgoed met een historisch kasteel aan de rand van het bos net buiten Beekbergen. Het hotel wordt aan twee kanten omringt door de mooie natuur van de veluwe.

Dinsdag 21 april: zijn we de omgeving gaan verkennen. Er zijn workshop sieraden maken, figuurzagen en schilderen. Tevens zal er in groepen een koetsrit van 3 kwartier gemaakt worden over het Parc Spelderholt.

Woensdag 22 april: met z,n allen een dagje naar het Dolfinarium te Harderwijk. Een dag Dolfinarium is vol bijzondere ontmoetingen, ontdekken en bezig zijn in het park. Je kunt er dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, walrussen, roggen, haaien en andere zeedieren bewonderen. De dolfijnenshow is uniek en geweldig in elkaar gezet.

Vrijdag 24 april: de traditionele verwenmorgen, dat is het thema van deze morgen. Een ieder die dat wil kon zich heerlijk laten verwennen, haren laten wassen, knippen, watergolven maar ook je nagels laten verzorgen of een mooie make-up. Heren konden zich heerlijk nat laten scheren.

De regio Zwolle, staf en vrijwilligers van de vakantieweek kijken terug op weer een gaslaagde week. Enkele deelnemers hadden al meer dan 15 jaar niet meer gezwommen, een bijzondere ervaring tijdens deze vakantieweek.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk