Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem op de Zwolse Blauwvingerdag

Zonnebloem afdeling

De regio Zwolle presenteerde zich op woensdag 15 juli tijdens een Blauwvingerdag in Zwolle.

Van 10.00 tot 17.00 uur waren we aanwezig op het 'goede doelenplein'. Dit plein was (jammer genoeg) iets buiten de route van de Blauwvingerdag, op de Nieuwe Markt in Zwolle opgezet.

Samen met de vrijwilligersorganisatie 'Schipper mag ik ook eens varen' en de muziek van 'RTV ZOo' er een gezellig plein van gemaakt.

Wij stonden er met de 'Zonnebloemauto' en een kraam met informatie over de activiteiten in de regio Zwolle. Er was een 'rolstoelbehendigheidsparcour' uitgezet en men kon een prijs(je) winnen met het raden van het aantal zonnebloempitten in een glazen pot.
Het aantal pitten in de pot was 64.526. De winnaar is 'Bette uit Zwolle' zij had 70.000 geraden.

Hoewel de regen een spelbreker bleek te zijn, toch een goed gevoel over deze activiteit.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk