Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theatermiddag regio Zwolle

Zonnebloem afdeling

Zaterdagmiddag 26 september heeft de Regio Zwolle een heel mooie en gezellige theatermiddag gehad.

De ruim 320 deelnemers uit Zwolle en omgeving en ook deelnemers uit de afdelingen Heerde, Epe en Elburg (Noord Veluwe en voor de het derde jaar aanwezig), hebben genoten van een prachtig programma. Na ontvangst met koffie / thee met cake werd de middag geopend door Reinder en de Reinettes met een lekkere Nederlandse meezinger. Gevolgd door een optreden van het IJssellands Politie Mannenkoor met o.a. semi klassieke nummers, een ontroerend ‘ik zou wel eens willen weten’ van Jules de Corte en 2 Engelse stukken met als solist Barbara Lok. In de pauze voor veel gasten de gebuikelijke 'advocaat met slagroom'. Na de pauze trad Barbara Lok als solist op met begeleiding van haar pianist, mooie Nederlandse nummers, ook op verzoek. Ook het Politie Mannenkoor kwam weer op het podium. De middag werd afgesloten door Reinder en de Reinettes met leuke meezingers.

Al met al een heel fijne middag, die niet mogelijk was zonder onze vaste sponsor Regardz / de Nieuwe Buitensociëteit en de ruim 40 vrijwilligers die er mede voor zorgde dat de mensen een onvergetelijke middag beleefden. Volgend jaar weer? Jazeker, dan met Willeke Alberti.

Er kan zoveel meer dan je denkt

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk